lördag 24 maj 2008

Motorintresset ÄR genetiskt!

Foto: Linda Friman. Här är vi på Folkrace i Vimmerby 15/7-07. Lilla ljushuvudet på bilden klev bara rätt in i folkhopen och tog platsen vid staketet. Vaddå? Han såg ju inget där han var först. Sen hade han inte brytt sig om ifall vi försvann heller. Han satt som trollbunden där länge! Men så knep det till i godistarmen och han banade sig tillbaka till oss och det blev korv, godis, läsk. E´re fest så e´re.
Hoppas de kommer iväg på Rallyt idag annars är grabbens liv förstört! Andreas är ju där och har varit sen i Torsdags. Skulle skruva åt nån...Så ska de ses senare idag och Emil följer med honom det sista och sen hem i eftermiddag/ kvällningen. Och han har STENKOLL den lille killen. Vet precis när han var på de olika tävlingarna, ja, kanske inte med datum och så men vilken bil som körde av där och hur den bilen vann osv. Andreas kan säga nåt om någon tävling och Emil fyller i. Han har varit på otaliga tävlingar i sitt liv redan så jag kan inte fatta hur han kan minnas och hålla isär tävlingarna! Men hans far har ju det där i sig också så jag "skyller" det på generna :)
Moa och jag tycker också det är kul men mer som vanligt folk tycker det är kul att åka på tävling om det är i närheten. För det är ju lite folkfest det där?! Om folk bara ville va så snälla att lämna ölen hemma? En del riskerar ju verklingen både liv och lem då de är ute å kollar!
Stod vid start för några år sedan som funktionär. Det va i Järeda. Jag fick springa ned i en av böjjarna där det va markerat att publik inte fick stå. Fulla och "glada" deklarerade de att det skulle väl jag skita i om de stod där, men efter ytterligare munhuggning knotade de sig därifrån. Ett par bilar senare drog en kille från Norge i en Subaru rakt ut där de glada gossarna stått bara två minuter tidigare! Och efter ytterligare några minuter stod dom där vid bilen (som fick bryta) och tittade på rallyt igen. Suck.

Inga kommentarer:

Populära inlägg