lördag 11 juli 2009

NU blir det väl ramaskri...barnförbjudet klick HÄR.

...med tanke på musiken som ligger till höger här?
Men jag älskar musiken och hans röst!
Texten lägger jag inte så stor vikt vid.
Många kallar dom för "djävulsdyrkare o satanister", jag tycker det är skön musik bara.
Obs, jag kan inte välja bitar, bara grupp eller ett sökord, för det hade hamnat andra låtar i spelraden med den här gruppen.
OBS igen jag är inte dyrkare åt det onda hållet bara en vanlig bitch!

5 kommentarer:

Figge sa...

Ska väl förtydliga lite, djävulsdyrkan vänder på saker och ting, så att satan är god och gud ond, men de är ju lika goda kålsupare båda. :-s Satanister ber till en kraft, kan t.ex vara livets kraft. hm... Det finns säkert andra vinklingar på det hela också. hihi. Den enda slutledningen man kan dra är att all religion, oavsett vad den kallas är människans värsta fiende. Leve vetenskapen. hihi.

Figge sa...

Kom bara och tänka på att du skrev banförbjudet. Varför då? Är djävulsdyrkan värre än kristendomen? Om man tänker på allt blod som flyter i bibeln är det ingen skillnad. Vi här i norr har blivit uppfostrade med kristendomen i grund och botten, så jag kan förså att du skrev "banförbjudet", men det är ju bara ett sätt att se på saker och ting. Vi skrämmer ju barnen med massa saker som inte finns, t.ex tomten, troll och andra sagofigurer. Ska man prata om realism, så är ju en otäck och blodig film med en mänsklig mördare mer realistisk än en romantisk film, men det handlar väl om hur personen i fråga mår psykiskt efter filmerna som får dem att säga att de är barntillåtna eller inte. hm..

Linda sa...

Hej Figge.
Det är inte min vinkling på gruppen bara vad jag hört andra kalla dom. För mig é de musik. Punkt.
Kul att "se" dig förresten...va ett tag sen.

Linda sa...

jag igen...kände igen dig på fnisset:)

Figge sa...

Se mig!? hm... Man brukar skriva som man själv gör. hihi.

Populära inlägg